Verifikation

[av_heading heading=’Verifikation’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Som vægtejer har du ansvaret for, at din vægt anvendes til formål, som den er egnet til. Vægten skal være nøjagtig, så forbrugeren betaler den korrekte pris for den vare, som handles.

Din vægt skal, hvis den anvendes til køb og salg være mærket og plomberet samt skal vægten reverificeres minimum hvert 4. år.

En reverifikation indbefatter en afprøvning af vægtens nøjagtighed. Vægten efterprøves, kalibreres, mærkes og til sidst plomberes med et verifikationsmærke. Dette gøres for at sikre, at forbrugeren har modtaget den korrekte mængde.
Det er dit ansvar at vægten bliver reverificeret, hvis den er blevet repareret eller hvis plomberingen er brudt. Ligeledes hvis du har mistanke om, at vægten ikke vejer korrekt.

Reverifikation tilbydes også af Scaletronic og ydelsen udføres af vore egne teknikere som er uddannet måletekniske inspektører.

Vi kan tilbyde reverifikationen som led i et servicejob, eller som en del af en kalibreringsaftale, hvor en verifikation det år den forfalder, blot bliver erstattet med en reverifikation i stedet for en kalibrering. Alt dette styres via vores database, og dette sikrer dig, at du lever op til Sikkerhedsstyrelsens krav om en reverifikation minimum hvert 4. år.

Uanset hvad du vælger er det én og samme tekniker som udfører et servicejob, klargør vægten til verifikation og afslutter med en reverifikation – det kalder vi fleksibilitet !

Er du i tvivl om din vægt skal verificeres er du velkommen til at kontakte os

[/av_textblock]
[/av_two_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’https://scaletronic.dk/wp-content/uploads/2018/05/danak-scaletronic.jpg’ attachment=’1461′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]