Analysevægte

Køb din analysevægt hos os – stort udvalg af kvalitetsvægte

Vi fører et stort udvalg af analysevægte af høj kvalitet. Vores udvalg inkluderer blandt andet den meget populære analysevægt fra producenten Kern. Med en analysevægt fra Kern, er du sikker på at få en kvalitetsvægt, som både er holdbar og som giver målinger af ekstrem høj nøjagtighed. Kravene til analysevægte varierer fra laboratorie til laboratorie, og netop derfor er vores udvalg af vægte til laboratorier bredt og alsidigt. Find din næste analysevægt her på siden. Husk at vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer.

Bredt sortiment af analysevægt fra Adam og Kern i høj kvalitet og godkendte.

Analysevægte

 • Equinox vægtedirekt

  Analysevægt – Equinox EAB 125i

  0 out of 5
  kr.26.850,00 excl. moms
 • Kern analysevægt – ABS, ABJ, ACS, ACJ

  0 out of 5
  kr.7.969,00kr.11.395,00 excl. moms

Hvad er en analysevægt?

En analysevægt, som oftest bruges i kemiske laboratorier, er en vægt, som måler med meget høj nøjagtighed. En analysevægt bruges når der skal laves analysearbejde, som kræver meget nøjagtige vejninger. Analysevægte er sammen med prototypevægte den type vægt, som tilbyder den højeste nøjagtighed. Så er du ude efter en vægt med høj målenøjagtighed, skal du vælge en analysevægt. Er du i tvivl om hvilken vægt du skal vælge? Du er altid velkommen til at ringe til os på 25 11 16 00. Så guider vi dig i at træffe det rigtige valg af vægt.  

En analysevægt er den perfekte vægt til laboratoriet

Søger du en vægt til analysearbejdet på laboratoriet, er en analysevægt det helt rigtige valg. Har du brug for vejninger ned til mikrogram, så går du ikke galt i byen med en analysevægt. Analysevægte er brugervenlige og kræver ingen oplæring. Du kommer derfor let i gang og alle former for vejninger på laboratoriet udføres let med en analysevægt.  

Analysevægt – en vægt med mange funktioner 

Mange af vores analysevægte kan kobles til en pc eller printer via USB-stik. På den måde kan du let og hurtigt importere måledata til din pc eller printe dataene, hvis der er behov for det. Vægtene har store displays, som gør det nemt og hurtigt at aflæse måledata. Desuden er det muligt at indstille vægtene til at måle i andre enheder end gram. Så med en analysevægt får du en utrolig alsidig vægt, som dækker de fleste målebehov i laboratoriearbejdet.  

En analysevægt klarer alle vejninger på laboratoriet

Er vejninger af høj præcision et must på laboratoriet, så skal du vælge en analysevægt. Alle vores analysevægte vejer med en meget høj nøjagtighed, så du får helt præcise måleresultater ved hver eneste måling. Vi ved, at brugervenlighed er vigtigt i arbejdet på laboratoriet, og derfor vil du se, at alle analysevægte på vores webshop, er lette og logiske at bruge. Samtidig er alle vores analysevægte robuste og af høj kvalitet, så de passer perfekt til brug både privat og arbejdsmæssigt.  Se også vores udvalg af laboratorievægte og bordvægte, som er mindre avancerede vægte, men som stadig måler utrolig nøjagtigt.  

You've just added this product to the cart: