Babyvægte

BABYVÆGTE

Vi har markedets ypperste modeller inden for babyvejning. Din baby vil ligge trygt og godt i en af vores babyvægte, der alle er forsynet med en behagelig liggeskål. Skålen sikrer, at babyen kan ligge sikkert under vejningen uden risiko for at komme til skade. Hvis du ønsker at holde styr på din babys vægt, så er vores babyvægte er en let og sikker vej til dette.

De kendte og gode babyvægte fra tyske Kern forhandler vi til gode priser. Den elektroniske babyvægt leveres med verifikation og medicinsk godkendelse. Vores viste modeller kan veje babyer op til 15 kg. Barnet ligger behageligt i vores gode vægte. Babyvægten gemmer vægten, så barnet roligt og nemt kan fjernes fra vægten mens der stadig kan holdes styr på hvad barnet vejede. Så vil du have en nem og praktisk babyvægt, så skal du vælge en fra tyske Kern & Sohn

Mangler du en vægt til mindre dyr såsom hvalpe eller killinger, eller andre små dyreunger er disse præcise babyvægt også meget brugbare. Vi kan garanterer at vi leverer elektroniske babyvægte til den rigtige pris, så hvis du ikke vil gå på kompromis med professionel rådgivning og vejledning i valg af babyvægt så kontakt os gerne på telefon eller email, hvis du ikke finder det ønskede på shoppen.

Hold styr på dit barns vægt ved at veje det regelmæssigt. Med en Babyvægt fra Vægtedirekt sikre du den mest præcise og korrekte vejning af dit barn.

Disse elektroniske babyvægte er de mest brugte blandt, læger, sygeplejersker og sundhedsplejersker landet over, da de leveres med verifikation og medicinsk godkendelse til markedets bedste priser. .

Babyvægt til klinikken finder du her. Bredt sortiment af babyvægte fra Adam og Kern i høj kvalitet og godkendte.

Babyvægte

 • Babyvægt Adam MTB

  0 out of 5
  kr.1.099,00 excl. moms
 • Vægtedirekt babyvægt hængevægt
  ,

  Babyvægt/hængevægt fra Kern – CH15K20

  0 out of 5
  kr.555,00 excl. moms
 • Baxtran babyvægt

  Baxtran BBS Babyvægt

  0 out of 5
  kr.700,00 excl. moms
 • Genopladeligt batteri til MBC Babyvægt

  0 out of 5
  kr.675,00 excl. moms
 • ,

  Kalibreret babyvægt CH15K20

  0 out of 5
  kr.1.150,00 excl. moms
 • Scaletronic babyvægt
  ,

  Kern MBC Babyvægt

  0 out of 5
  kr.2.449,00 excl. moms

 

You've just added this product to the cart: