Babyvægte

Babyvægte med præcise målinger.

Leder du efter babyvægte af høj kvalitet og som giver præcise målinger hver gang? Når en baby skal vejes, er det vigtigt at babyen ligger godt og trygt på babyvægten.  Derfor har alle vores modeller indenfor klassiske babyvægte en liggeskål, som er både sikker og behagelig for babyen at ligge på.  Ligeledes har babyvægtene gummifødder, så babyvægten står solidt fast under vejningen.

Vi tilbyder et bredt sortiment af babyvægte i god kvalitet fra producenterne Adam, Baxtran og Kern, der alle er EU godkendte.
Har I brug for en verificeret klasse 3 godkendt babyvægt, findes den også i sortimentet.

Babyvægte

 • MTB Adam babyvægt
  ,

  Babyvægt Adam MTB – 20kg

  kr.1.099,00 excl. moms
 • Baxtran babyvægt

  Babyvægt Baxtran BBS – 25kg

  kr.780,00 excl. moms
 • Vægtedirekt- babyvægt- hængevægt
  ,

  Hængevægt Kern CH 15K20 – 15kg

  kr.555,00 excl. moms
 • ,

  Kalibreret hængevægt Kern CH 15K20 – 15kg

  kr.955,00 excl. moms
 • Kern babyvægt
  ,

  Kern MBC Babyvægt 20kg; 10g

  kr.2.785,00 excl. moms

Hold styr på din babys vægt med babyvægte fra Vægtedirekt. 

Vi har et bredt udvalg af babyvægte, der er afpasset de forskellige behov, der findes for at følge en babys udvikling. Udvalget af babyvægte inkluderer både vægte med vejeskål og hængevægte.  Vi har babyvægte med vejeskål, der kan måle helt op til 25 kg og vægte hvor vejskålen kan fjernes og veje større børn. Flere af vores babyvægte måler med en nøjagtighed af helt ned til 5g. Se udvalget her på siden og find ud af hvilken type babyvægt, som passer bedst til dit behov.

Værd at vide, når du skal vælge en babyvægt?

Kvalitet, liggekomfort, præcision og ikke mindst formål spiller alle en vigtig rolle, når den rigtige babyvægt skal vælges. Det er for eksempel vigtigt at være opmærksom på, om babyvægten skal bruges til diagnosticering, behandling eller lignende. Er dette tilfældet, er det vigtigt at vælge én af vores babyvægte, der er godkendt til medicinsk brug i overensstemmelse med 93/42/EEC, og som kan leveres med et verifikationscertifikat.

Vores babyvægte med vejeskål er udstyret med gummifødder, som gør, at de står ekstra godt fast og forhindrer, at babyen falder ud under vejningen. Babyvægtene er lavt af hård plast og meget nemme at rengøre og derfor også meget hygiejniske. Babyvægtens præcision spiller også en væsentlig rolle. Vores babyvægte med vejeskåle har en præcision på helt ned til 5 gram, mens hængevægten har en præcision på 20 gram. Det er derfor vigtigt at gøre op med sig selv, hvor nøjagtig en vejning man har brug for.

Hos Vægtedirekt er der mulighed for at få kalibreret babyvægten, inden vi sender den. Du skal i så fald huske at tilkøbe dette, eller vægte en babyvægte, hvor kalibreringen allerede indgår.

Hvilke modeller findes der?

Vi forhandler både den klassiske babyvægt, som stilles på et bord og som har en komfortabel vejeskål til babyen og hængevægte, der er nemme at transportere. Blandt de klassiske babyvægte findes modeller med indbyggede længdemålere og andre hvor vejeskålen kan tages af og bruges til at veje større børn.

Overvejelser i forbindelse med køb af babyvægte.

 • Er der krav om at babyvægten skal være en medicinsk vægt, der kan verificeres?
 • Hvor stort et vejeområde er der brug for
 • Hvor nøjagtigt er der krav om at babyvægten skal kunne måle?
 • Skal babyvægten være let at transportere?
 • Har babyvægten en komfortabel og ergonomisk liggeskål og gummifødder til høj sikkerhed?
 • Er babyvægten lavet at plastik, som gør den nem at rengøre?
 • Er der brug for at få kalibreret babyvægten, som en del af jeres egenkontrol.

Har du spørgsmål til hvilken babyvægt du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores erfaring og hjælper med at vælge den rigtige babyvægt til dit behov.

You've just added this product to the cart: