Vægte til skoler og uddannelse

Stort udvalg af vægte velegnet til skoler og uddannelse

Mange af vores vægte er specielt velegnede til brug i undervisningen. Vægte der egner sig til både grundskoler, tekniske skoler, universiteter og forskningslaboratorier. Vi tilbyder både mekaniske vægte samt præcisionsvægte, bordvægte og densitets kit.  Her på Vægtedirekt finder du  både højt specialiserede vægte med mange funktioner og høj præcision til  forskningslaboratorier samt mere basale vægte, der er enkle at bruge til de mindre skoleopgaver. Vægte uddannelser bruges typisk til vejning af meget små mængder kemiske stoffer, pulver og væsker, hvor nøjagtigheden er afgørende. På Vægtedirekt finder du derfor skoleægte, der vejer fra 1g og vægte der vejer helt ned til 0,0001g. Vi tilbyder naturligvis fri fragt på alle ordrer og står til rådighed for rådgivning omkring den rette vægt til jeres skole. Ring og hør nærmere på telefon 25 11 16 00.

Vægte til skoler og uddanelse

 • Luna Analysevægt AdamLuna Analysevægt Adam
  , ,

  Analysevægt – Adam Luna LAB254e – 250g

  kr.8.850,00 excl. moms
 • Mekanisk vægt Adam TBB

  Mekanisk vægt Adam TBB 2610S – Triple Beam – 2610g

  kr.1.495,00 excl. moms
 • Præcisionsvægt
  , ,

  Præcisionsvægt ADAM CB 1001 – 1kg

  kr.500,00 excl. moms
 • Præcisionsvægt
  ,

  Præcisionsvægt ADAM CB3000 – 3kg

  kr.450,00 excl. moms
 • ADAM CORE - vægtedirekt
  ,

  Præcisionsvægt fra ADAM – Core CQT 1501

  kr.1.430,00 excl. moms
 • ,

  Præcisionsvægt TH, 5000g

  kr.325,00 excl. moms
 • , , ,

  Skole-/præsicsionsvægte Kern EMB

  kr.440,00kr.445,00 excl. moms

Her finder du et bredt sortiment af brugervenlige vægte til forskning.

Brugervenlighed er i centrum for vores skolevægte. Derfor har vores vægte et stort og tydeligt display, så aflæsning nemt kan foretages. Selv på de mest avancerede skolevægte, er der tænkt over brugervenligheden – for eksempel ved at betjeningsknapperne er farvekodede, så vægten bliver visuelt let at betjene. De mere avancerede ægte kan ligeledes forbindes til computere og printere for hurtig og effektiv dataopsamling. De mere basale vægte har den fordel at de kan stables, når de ikke er i brug og derfor let kan stilles i et skab, når de ikke bruges. Desuden kan mange vægte køre på batteri, hvilket gør det muligt at tage dem med på feltbesøg og lave forsøg uden for klasselokalet.

Nøjagtige målinger er et must – det klarer en skolevægt

Hvis du vil være sikker på præcise målinger hver gang, så kan du trygt stole på en skolevægt fra Vægtedirekt. Vores vægte er blandt markedets bedste med minimale udsving i vejninger og høj brugervenlighed. Har du brug for en simpel laboratorievægt, uden andet end standardfunktioner eller en højpræcisionsvægt har vi kan du med fordel kigge forbi vores kategorier Præcisionsvægte og Analysevægte. 

Sådan vælger du den rigtige vægt 

For at sikre, at du træffer det rigtige valg af vægt, bør du overveje følgende:

 • Hvor små mængder har du behov for at veje? Den mindste nettovægt angiver den minimumsvægt, som din skolevægt skal kunne veje.
 • Hvor store mængder har du behov for at veje – dvs. hvor stor en kapacitet har du behov for at din skolevægt har?
 • Hvilken grad af vejenøjagtighed er nødvendig? Vejenøjagtigheden fortæller den øvre grænse for vægtens måleusikkerhed og sikrer den fastsatte procestolerance (fx 1 %).
 • Er det vigtigt at vægten kan kobles op til en computer/printer og dele data?
 • Skal vægten være mobil og kunne tages med på feltbesøg?
You've just added this product to the cart: