Præcisionsvægte

Leder du efter en præcisionsvægt af høj kvalitet? Se vores udvalg her

Hos Vægtedirekt finder du et bredt sortiment af præcisionsvægte. En præcisionsvægt er det oplagte valg, når du har brug for at lave vejninger med en høj grad af nøjagtighed. Præcisionsvægte bruges oftest på laboratorier, men har også god anvendelse indenfor andre brancher, hvor præcise måledata er afgørende.  Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer, og besvarer gerne spørgsmål om vores produkter på telefon 25 11 16 00. Se eventuelt også vores udvalg af analysevægte.

Præcisionsvægte

 • ,

  Kern EW-N/EG-N Præcisionsvægt

  0 out of 5
  kr.4.990,00kr.8.415,00 excl. moms
 • ,

  Kern PCB Præcisions-vægt

  0 out of 5
  kr.1.490,00kr.2.830,00 excl. moms
 • Kern CM Vægtedirekt
  , ,

  Lommevægt Kern – CM150-1N – 150g

  0 out of 5
  kr.440,00 excl. moms
 • Kern CM Vægtedirekt
  , ,

  Lommevægt Kern – CM320-1N -320g

  0 out of 5
  kr.470,00 excl. moms
 • Præcisionsvægt ADAM CB3000

  0 out of 5
  kr.450,00 excl. moms
 • Baxtran ABS
  ,

  Præcisionsvægt Baxtran ABS – 6kg

  0 out of 5
  kr.2.630,00 excl. moms
 • ADAM CORE vægtedirektt

  Præcisionsvægt fra ADAM – Core CQT 1501

  0 out of 5
  kr.1.430,00 excl. moms
 • -9%
  Kern emb500
  ,

  Præcisionsvægt Kern EMB500-1

  0 out of 5
  kr.399,00 excl. moms
 • Kern PLS 4200 2F vægtedirekt
  ,

  Præcisionsvægt Kern PLS – 4200-2F

  0 out of 5
  kr.5.500,00 excl. moms
 • , ,

  Skole/præsicsionsvægte Kern EMB

  0 out of 5
  kr.440,00kr.445,00 excl. moms

Er en præcisionsvægt det rigtige valg for dig? Bliv klogere her

Arbejder du på et laboratorie og har behov for at lave meget nøjagtige og til tider komplekse vejninger? Skal vejningen være præcis ned til mikrogram hver eneste gang, så skal du have en vægt du kan stole på. Vi forhandler kun præcisionsvægte af højeste kvalitet og med et højt niveau af brugervenlighed, hvorfor de generelt er lette at betjene også for folk med begrænset erfaring. Flere af vores modeller har trækskærm, hvilket sikre minimal udefrakommende påvirkning af vejningen.

 

Hvilke opgaver løser en præcisionsvægt? 

En præcisionsvægt bruges typisk i laboratorier eller lignende, hvor der er brug for høj præcision, og hvor mængden eller genstande, der skal vejes, er relativt lette og små. Præcisionsvægte bruges blandt andet til kontrolvejning og doseringer, hvor der f.eks. kræves stor nøjagtighed ved hvert enkelt element i en opskrift. Mange præcisionsvægte viser måleresultatet meget hurtigt, hvilket gør vægtene til både effektive og pålidelige arbejdsredskaber. Generelt er vores præcisionsvægte lette at betjene og fremstillet i robuste og holdbare materialer, som tåler dagligt brug. Vores præcisionsvægte er tilmed lette at rengøre, hvilket gør det nemt at opretholde den påkrævede hygiejne i laboratoriet.

 

Præcisionsvægte med alle de nødvendige funktioner

Vores udvalg af præcisionsvægte dækker ethvert behov for nøjagtige målinger på blandt andet laboratorier. Vi forhandler præcisionsvægte som er af høj kvalitet, robuste og nøjagtige. Mange af vores vægte har forskellige muligheder for specialindstillinger, og du kan derfor tilpasse din præcisionsvægt til lige netop din virksomheds behov, fx om du vil måle i gram eller andre enheder. Brugervenligheden kommer også til udtryk i det store display, som de fleste vægte har, og som gør læsbarheden optimal og måleresultatet kan derved aflæses hurtigt og let. Er du i tvivl, eller kan du ikke finde den præcisionsvægt du søger her på siden, så giv os et kald på telefon 25 16 11 00. Vi rådgiver gerne om valg af vægt og meget ofte kan vi gennem samarbejdet med vores producenter finde den helt rigtige vægt til din virksomhed.

You've just added this product to the cart: