Kalibrering

Kalibrering

​Kravene til nøjagtighed og dokumentation heraf har aldrig været større, end vi oplever i disse år. Det er ofte et kundekrav at det er en 3. uafhængig part der udfører kalibreringen.

Desuden har langt de fleste virksomheder beskrevet interval og måleudstyrets nøjagtighed i deres kvalitetsstyringssystem, men har måske ikke selv ressourcer til at udføre det.

Vægtedirekt tilbyder flere forskellige typer af kalibrering, og i samarbejde med kunden finder vi sammen ud af hvilken type der er den rette for jeres produktion og som lever op til jeres krav til dokumentation.

Dette kunne være vores standard kalibrering, som vi kalder for en sporbar kalibrering og som lever op til kravene i bl.a. ISO/HACCP/BRC/IFS. Denne type kalibrering lever, for de fleste virksomheder op til krav om dokumentation, og er den mest anvendte kalibreringsform hos Vægtedirekt.

Har du et krav om en akkrediteret kalibrering, hvor du får det velkendte certifikat med kongekrone på, kan Vægtedirekt også tilbyde det, da flere af vore teknikere er uddannet måletekniske inspektører igennem Trescal (Danak nr. 22).

Uanset hvilken type af kalibrering du vælger hos Vægtedirekt, afsluttes det altid med et certifikat, som er dokumentation for kalibrering og sporbarhed – nøgleord som er en afgørende betydning i denne sammenhæng.

Kontakt os for en kalibrering

Scaletronic babyvægt Kalibrering