Om Os

Om Vægtedirekt

Hos Vægtedirekt har vi mere end 25 års erfaring med rådgivning og salg af teknisk måleudstyr til danske virksomheder. Vores formål er, at levere kvalitetsvægte og optisk måleudstyr til danske virksomheder til konkurrencedygtige priser og samtidig yde en god service og rådgivning. Vi tilbyder derfor gerne rådgivning og vejledning både før og efter I har købt en vægt hos os.

Hos Vægtedirekt findes et bredt sortiment af vægte. På den måde kan vi tilbyde alt fra basale vægte til undervisningsbrug til specialiserede og verificerede laboratorie- og industrivægte til virksomheder med høje præcisions og verifikationskrav. Vi har følgende mærker i vores sortiment: Kern, Baxtran, Adam Equipment, Dini Argeo og Salter-Brecknell.  Fælles for alle producenter vi samarbejder med er, at de er ISO 9001 certificerede producenter og flere af dem har egne akkrediterede kalibreringslaboratorier.

Vægtedirekt tilbyder også at gennemføre serviceopgaver så som sporbar kalibrering. Læs mere om vores kalibreringer her

Hos Vægtedirekt har vi ambitioner om at bidrage positivt og aktivt til den grønne omstilling. Det betyder blandt andet, at vi bruger genbrugsmaterialer, hvor det er muligt og klimakompensere for fragt gennem bidrag til Den Danske Naturfond. Vi har samtidig en aktiv dialog med vores producenter om væsentligheden af at fremme bæredygtighed, inklusion samt overholdelse af menneskerettigheder

Vi er dansk distributør af vægte fra Kern, Salter , Baxtran og Adam.

 

HVORFOR VÆGTEDIREKT?

Gratis fragt

Vægtedirekt har gratis levering på alle forsendelser til nærmeste udleveringssted.

40 Års Know-how

Vi har solgt vægte i Danmark i 4 årtier. Vi har viden til at hjælpe dig med at veje det hele.

Service, Service, Service

Vi står ved vores løfte om fantastisk service hver dag, hver gang. Kontakt os for at opleve fantastisk service.

GLADE KUNDER

Sven JensenRestaurant Ejer

Vægtedirekt-teamet var meget hjælpsomme med at finde mig de rigtige vægte til min restaurant.

Peter SørensenTekniker

Kan anbefale. lever altid som de siger.