Laboratorievægte

Stort udvalg af laboratorievægte til præcise vejninger

Laboratorievægte inkluderer præcisionsvægte, analysevægte og fugt analysatorer, der bruges på det professionelle laboratorie. På Vægtedirekt finder du både højt specialiserede vægte med mange funktioner og høj præcision til det professionelle laboratorie samt mere basale vægte med en lavere grad af nøjagtighed til de mindre laboratorieopgaver. Laboratorievægte bruges typisk til vejning af meget små mængder kemiske stoffer, pulver og væsker, hvor nøjagtigheden er afgørende. På Vægtedirekt finder du derfor laboratorievægte, der vejer helt ned til 0,0001g. Vi tilbyder naturligvis fri fragt på alle ordrer og står til rådighed for rådgivning omkring den rette vægt til jeres virksomhed. Ring og hør nærmere på telefon 25 11 16 00.

Laboratorievægte

 • Equinox vægtedirekt

  Analysevægt – Equinox EAB 125i

  0 out of 5
  kr.26.850,00 excl. moms
 • Kern analysevægt – ABS, ABJ, ACS, ACJ

  0 out of 5
  kr.7.969,00kr.11.395,00 excl. moms
 • ,

  Kern EW-N/EG-N Præcisionsvægt

  0 out of 5
  kr.4.990,00kr.8.415,00 excl. moms
 • ,

  Kern PCB Præcisions-vægt

  0 out of 5
  kr.1.490,00kr.2.830,00 excl. moms
 • Kern CM Vægtedirekt
  , ,

  Lommevægt Kern – CM150-1N – 150g

  0 out of 5
  kr.440,00 excl. moms
 • Kern CM Vægtedirekt
  , ,

  Lommevægt Kern – CM320-1N -320g

  0 out of 5
  kr.470,00 excl. moms
 • Præcisionsvægt ADAM CB3000

  0 out of 5
  kr.450,00 excl. moms
 • Baxtran ABS
  ,

  Præcisionsvægt Baxtran ABS – 6kg

  0 out of 5
  kr.2.630,00 excl. moms
 • ADAM CORE vægtedirektt

  Præcisionsvægt fra ADAM – Core CQT 1501

  0 out of 5
  kr.1.430,00 excl. moms
 • -9%
  Kern emb500
  ,

  Præcisionsvægt Kern EMB500-1

  0 out of 5
  kr.399,00 excl. moms
 • Kern PLS 4200 2F vægtedirekt
  ,

  Præcisionsvægt Kern PLS – 4200-2F

  0 out of 5
  kr.5.500,00 excl. moms
 • , ,

  Skole/præsicsionsvægte Kern EMB

  0 out of 5
  kr.440,00kr.445,00 excl. moms

Her finder du et bredt sortiment af brugervenlige laboratorievægte

Brugervenlighed er vigtigt på laboratorier, når der let og hurtigt skal foretages meget præcise vejninger. Derfor har vores laboratorievægte et stort og tydeligt display, så aflæsning nemt kan foretages. Selv på de mest avancerede laboratorievægte, er der tænkt over brugervenligheden – for eksempel ved at betjeningsknapperne er farvekodede, så vægten bliver visuelt let at betjene. Mange af laboratorievægtene kan ligeledes forbindes til computere og printere for hurtig og effektiv dataopsamling. De mere basale laboratorievægte har den fordel at de kan stakkes, når de ikke er i brug og derfor let kan stilles i et skab, når de ikke bruges. Dette kan være en stor fordel når vægtene bruges til eksempelvis undervisningsbrug i fysiklokalet.

Nøjagtige målinger er et must – det klarer en laboratorievægt

Hvis du vil være sikker på præcise målinger hver gang, så kan du trygt stole på en laboratorievægt fra Vægtedirekt. Udsving i vejningerne er minimal, kvaliteten af vægtene er i top, og det kombineret med brugervenlighed, gør vores vægte til nogle af markedets bedste. Har du brug for en simpel laboratorievægt, uden andet end standardfunktioner, har vi også mere simple modeller i vores sortiment. Vores udvalg af laboratorievægte inkluderer selvfølgelig også top-avancerede vægte, som udfører vejninger til professionelt brug til perfektion. Har du brug for en vægt til højpræcisionsvejninger, kan du med fordel kigge forbi vores kategorier Præcisionsvægte og Analysevægte. 

Sådan vælger du den rigtige laboratorievægt 

For at sikre at du træffer det rigtige valg af laboratorievægt, bør du overveje følgende:

 • Hvor små mængder har du behov for at veje? Den mindste nettovægt angiver den minimumsvægt, som din laboratorievægt skal kunne veje.
 • Hvor store mængder har du behov for at veje? Det er vigtigt at vide, hvor stor en vægt din laboratorievægt skal kunne veje, dvs. hvor stor en kapacitet har du behov for at din vægt har.
 • Hvilken grad af vejenøjagtighed er nødvendig? Vejenøjagtigheden fortæller den øvre grænse for vægtens måleusikkerhed og sikrer den fastsatte procestolerance (fx 1 %).
 • Er det vigtigt at vægten kan kobles op til en computer/printer og dele data?
 • Har din virksomhed brug for en laboratorievægt der er kalibreret allerede ved anskaffelse?
 • Har din virksomhed brug for at vægten er verificeret? Vær i så fald opmærksom på, at verificeringen skal ske ved anskaffelsen af vægten, da dette ikke kan gøres på et senere tidspunkt. Vær også opmærksom på, at ikke alle laboratorievægte kan verificeres.
You've just added this product to the cart: