Personvægte

Køb en personvægt af høj kvalitet her på shoppen

Hos Vægtedirekt har vi et udvalg af personvægte, som er godkendte til medicinsk brug. Vi forhandler personvægte, som er robuste og specielt designet til daglig brug i et professionelt miljø. En personvægt skal være nem at rengøre, for at krav til hygiejne kan opfyldes. Har du brug for vejledning i køb af personvægt? Kontakt os på telefon 25 11 16 00. Vi sidder klar til at yde professionel rådgivning. Vidste du desuden, at vi tilbyder gratis fragt på alle ordre? Find din personvægt her på siden.

Personvægte

 • KERN MFB Kropsanalyse vægt (5stk.)

  kr.1.340,00 excl. moms
 • M320000 personvægt ADEM320000 Personvægt ADE - vægtedirekt
  ,

  Personvægt ADE M320000 – 250kg Verificeret

  kr.2.600,00 excl. moms
 • MPC-300K-1LM - kernMPC 200K-1LM kern
  ,

  Personvægt Kern MPC 300K1LM – 300kg

  kr.4.900,00 excl. moms
 • Kern MPC vægtedirektkern MPC vægtedirekt
  ,

  Personvægt Kern MPC-250K100M – 250kg

  kr.2.965,00 excl. moms
 • Kern personvægt Vægtedirekt
  ,

  Personvægt Kern MPE 250K100HM – 250kg

  kr.4.690,00 excl. moms
 • MPE Kern bagside
  ,

  Personvægt Kern MPE 250K100PM – 250kg

  kr.4.395,00 excl. moms

Sådan vælger du den rigtige personvægt

Står du og skal vælge en personvægt, er her nogle gode råd, så du træffer den helt rigtige beslutning. Hvilken måleenhed skal din personvægt kunne veje i? Skal personvægten bruges privat eller arbejdsmæssigt? Skal vægten være ekstra robust og have høj kapacitet? Kræves der et specielt design af personvægten? Skal den for eksempel bruges til at veje mor og barn, personer med et førlighedshandikap eller lignende? Er der behov for et ekstra stort display til aflæsning af målinger? Har du brug for at kunne aflæse BMI og andre analyser af kroppens fysiske tilstand på din personvægt? Som du kan se, er der mange spørgsmål, som skal besvares, inden du kan træffe den rigtige beslutning. Vi rådgiver gerne og hjælper dig med at vælge den rigtige personvægt. 

Hvordan virker en personvægt?

Vejecellerne i en personvægt sidder i små fjedre, som beregner vægten når de presses ind (ved at en person stiller sig op på vægten). Fjedrene måler vibrationssignalernes frekvens og beregner vægten af personen. Summen af målingen for hver fjedre lægges sammen, og vægten beregnes ud fra en middelværdi. Det er vigtigt, at din personvægt placeres på et hårdt og fladt underlag, så der ikke opstår for meget vibration under vejningen. En personvægt bruger vibrationssignaler til at måle vægten af den person, der står på vægten. Derfor er det vigtigt, at personvægten står i vatter. Det kan justeres under vægten. For mere information om den enkelte type personvægt, henviser vi til fanebladet “Specifikationer” under det enkelte produkt. 

Personvægte med smarte funktioner  

Vores personvægte har mange smarte funktioner. Fx er vores MPE-model perfekt til vejning af urolige patienter, da den har en vibrationsfri vejning. Dvs. at når der forekommer vibrationer, filtreres de ud, og på den måde opnås en stabil vejning, selv for de mere urolige patienter. Der er også en såkaldt “Mor & Barn”-funktion”. Denne funktion tages i brug, når der skal vejes en baby eller et mindre barn. Moren stiller sig på vægten. Derefter trykkes på “Mor & Barn”-funktionen, og moren vægt registreres. Så stiller moren sig igen på vægten – denne gang med baby eller barn, og moren vægt fratrækkes nu, så man får barnets eller babyens nøjagtige vægt. Denne type personvægt er naturligvis udstyret med en stor platform med skridsikker og slidstærk overflade. Det sikrer, at moren står sikkert under vejningen af barnet. 

Har du brug for en babyvægt?

Se også vores udvalg af babyvægte. Her finder du både klassiske babyvægte med liggeskål og hængevægte, som ligeledes giver dig mulighed for at måle din baby ved hjælp af det indbyggede målebånd.

You've just added this product to the cart: