Vægtlodder

Vægtlodder til kalibrering af din vægt her

For at din vægt måler helt nøjagtigt, er det vigtigt at du kalibrerer den med jævne mellemrum. Hos Vægtedirekt forhandler vi et udvalg af vægtlodder til kalibrering af fx laboratorievægte. Vores vægtlodder fås i mange forskellige størrelser, så du vil uden tvivl kunne finde et vægtlod, som opfylder dit behov. Vi giver gratis fragt på levering af alle vægte. Har du spørgsmål til vægtlodder, er du velkommen til at kontakte os på 25 11 16 00 – så rådgiver vi i køb af det rigtige vægtlod. Vidste du, at hos Vægtedirekt fører vi alt indenfor vægte? Se vores udvalg af laboratorievægte, præcisionsvægte og analysevægte.

Vægtlodder

  • Kalibreringslod OIML-F1

    kr.365,00kr.2.160,00 excl. moms

Køb vægtlodder til kalibrering af din vægt her

For at din vægt måler helt nøjagtigt, er det vigtigt at du kalibrerer den med jævne mellemrum. Hos Vægtedirekt forhandler vi et udvalg af vægtlodder til kalibrering af fx laboratorievægte. Vores vægtlodder fås i mange forskellige størrelser, så du vil uden tvivl kunne finde et vægtlod, som opfylder dit behov. Vi giver gratis fragt på levering af alle vægte. Har du spørgsmål til vægtlodder, er du velkommen til at kontakte os på 25 11 16 00 – så rådgiver vi i køb af det rigtige vægtlod. 

Hvad er et vægtlod til kalibrering?

For at du kan være 100 % sikker på at din vægt vejer korrekt, skal den kalibreres og justeres. Det er vægtens type og hvordan den bruges, der er med til at bestemme, hvor ofte en kalibrering er nødvendig. Der kan ligeledes være specielle krav indenfor fx laboratorier og fødevareindustrien, til, hvor ofte du bør kalibrere din vægt. For industrivægte gælder det, at man bør kalibrere den én gang om året. Til dette formål fører vi et bredt udvalg af vægtlodder i forskellige størrelser. Med et vægtlod til kalibrering sikrer du din vægts nøjagtighed.  

Hvilket vægtlod skal du vælge?

Vores vægtlodder er beregnet til kalibrering og prøvning af alle typer vægte og kan derfor bruges indenfor alle brancher, fra laboratorier til fødevarer og fra industri til lagre. Med et vægtlod fra Vægtedirekt, får du et simpelt værktøj til sikring af præcise vejninger hver gang. Samtidig sikrer du, at din vægt lever op til specifikke branchestandarder. Hvis du vil være sikker på præcise målinger, skal du sørge for at kalibrere din vægt med vægtlodder mindst én gang om året.  

You've just added this product to the cart: